Termeni si conditii
durava.ro reprezentata prin PFA Dudanu I Vasile, cu sediul in Str. Frecauti, Com. Grumazesti, Jud Neamt adresa de e-mail: contact@durava.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

durava.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii". Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice care au relatii comerciale cu durava.ro si/sau vizualizarii continutului acestuia fara a se impune nici o relatie comerciala intre vizitator si durava.ro
durava.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare ) si nu confera utilizatorului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei durava.ro, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Copyright durava.ro

Intregul continut al site-ului durava.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea durava.ro si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului durava.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

Servicii si produse oferite de durava.ro

durava.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul durava.ro sunt noi, in ambalajul original al produsului conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv durava.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau un numar crescut de solicitari pentru unul dintre produse sau materiale.

Litigii


Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate elementele enuntate mai sus pentru utilizarea site-ului durava.ro si a relatiilor comerciale cu acesta.